Uutiskirje 1/2018

Laituriremontti alkoi

Ajoksen II-laiturin remontti aloitettiin toukokuussa, remontin aikana laituri peruskorjataan kokonaan. Urakan ensimmäinen osa valmistuu marraskuun 2018 aikana. Urakoitsijana remontissa toimii Ab Tallqvist Oy, ja hankkeen kokonaiskustannus on 2,8 milj. EUR.

Alkuvuoden 2018 näkymiä

Vuosi 2018 on lähtenyt käyntiin tavaraliikenteen osalta erinomaisesti. Viiden vuoden seurantajaksolla Sataman tuonti- vientitonnit ovat alkuvuonna suurimmillaan. Tavaraliikenne kasvoi alkuvuonna 126 000 tonnia edellisvuoteen verrattuna, ja koko vuoden 2018 liikennemäärien odotetaan jatkavan kasvua.

GDPR

EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR (General Data Protection Regulation) astui voimaan 22.5.2018, tuoden mukanaan muutoksia myös Sataman tietosuojaprosesseihin. Kemin Satama Oy ei kerää eikä hallinnoi henkilökohtaisia tietoja muuhun kuin omaan toimintaansa. Kemin Satama ei myöskään luovuta henkilötietoja eteenpäin. Tietojen käsittely tapahtuu asianmukaisesti viranomaismääräyksiä ja henkilötietolainsäädäntöä noudattaen, ja kerätyt tiedot voidaan päivittää tai poistaa, lakeja ja säädöksiä noudattaen, milloin tahansa.

Henkilökunnan TYKY -päivä

Kemin Satama Oy:n henkilökunta vietti TYKY-päivää 8.6.2018. Päivä aloitettiin risteilemällä Jähdillä Kemin ympäristössä, sekä tutustumalla Laitakariin ja sen historiaan. Risteilyn jälkeen syötiin maittava ateria sisäsatamassa, ja päivän päätteeksi siirryttiin vielä saunomaan. Sääkin suosi risteilijöitä ja päivä sujui mukavissa merkeissä

Ajoksen sataman II -laiturin remontti alkoi. 
1 / 2
Henkilökunnan TYKY -päivänä risteiltiin Jähdillä. 
2 / 2

Lisää artikkeleita